Матраци

Намаляване на шансовете за инцидент с вашия матрак.

Въпреки, че ние често приемаме нашия матрак за даденост, това е съществена част от обзавеждането, което трябва да отговаря на съответните британски и европейски стандарти. Дори когато матраци са преминали през тези щателни проверки, и са преминали тестове за контрол на качеството на производителя, има неща, които можете да направите, за да се намали възможността от злополука, която е свързана с вашия матрак.

• Не пушете в леглото – докато всички матраци трябва да са били тествани за British Standard 7177, която обхваща запалимостта на матраци и други мебели, тя все още е непрепоръчителен да се пуши в леглото. Рисковете от заспиване с запалена цигара са добре документирани от пожарната, и тъй като вече сте заспали, бихте могли да бъдат много чувствителни към отровния дим, които могат да бъдат освободени от вашето легло или вашия матрак. Това е далеч по-безопасно да се ограничи пушенето в други части на къщата си, и никога не се изкуши да светне в леглото.
• Открити извори – ако матракът ви е към края на своята естествена живот, може да откриете, че цъкането е овехтяло, или че можете да се чувстват изворите през капака на матрак. Не пренебрегвайте това – да започнат да търсят нов матрак. Откритите извори и изтичане пълнене могат да бъдат опасни, както за възрастни и деца. Най-добре е, ако матракът ви не се получи в това състояние на всички, но ако има, че е време за нова.

• Матрак повратна – много матраци все още се нуждаят от обръщане над редовно да поддържат плънката равномерно разпределени и да се променя натоварването на пружините. Повечето матраци са много тежки – особено, когато стигнем до цар или superking легла – и вие не трябва да се опитва да се превърне една от себе си. Размерът и тегло на матрака означава, че вие ​​може да повреди гърба, раменете или врата. Ако вашият матрак трябва да се обърна, винаги помоли за помощ. Ако мислите, че може да има проблем с намирането на някой, който да ви помогне, мисля за закупуване на не-своя матрак, който се нуждае само да се завърти от главата до петите.
Матрак Next Day е може би най-големият матрак Superstore в интернет. Продажба на широка гама от матраци от водещи производители, ние можем да предложим качествени матраци на фантастични цени. Следващата ни услуга ден доставката е безплатна или, ако предпочитате, можете да изберете свой собствен дата на доставка. Ние дори може да гарантира доставка преди 9.30 при поискване. Обърнете внимание на нашата гама от матраци сега в