Какво е новото в матрак технология и стил?

производители матрак във Великобритания и в чужбина прекарват хиляди паунда всяка година на изследвания и развитие – търсене на по-добри начини да се правят матраците по-благоприятна и по-удобно. Ние просто започват да осъзнават колко важно е, че ние се прави матрака и с толкова много различни сортове там, тя може да бъде лесно да се объркате.
Индивидуална подкрепа

Тенденцията в предоставянето на толкова индивидуална подкрепа, колкото е възможно продължава. Изследванията показват, че ние спим по-добре, когато нашите матраци подкрепят нашата пълна маса и се оформят в нашия спане позиция. Матраци, които ни дават този вид подкрепа през цялата нощ, без значение колко пъти ние променя позицията си, са все по-популярни. От джоба матраци с пружини, които включват над 2000 отделни бобини, всеки вложен в собствения си джоб, за да напреднал мемори пяна, която реагира на телесната температура, за да се оформи с телесното си тегло, няма недостиг на матраци, които може да осигури подкрепата сте търся.
Луксозни пълнежи

Ние работим и да играем по-трудно от всякога, което означава, че ние искаме да се върне у дома, за да е наистина удобен, луксозен диван. Дизайнерите отново inforce тази концепция като се твърди, ние използваме тактилни материали за хвърля, възглавници и възглавници да направим нашите легла места за убежище, но истински комфорт идва от матрака. Използването на луксозни пълнежи като вълна, мохер, кашмир и коприна, заедно с допълнителни слоеве на върха на матрака, или дори един допълнителен матрак цилиндър, производителите са осигуряване на най-новото в луксозни легла.
Big е най-добрият

Все повече хора избират цар и superking матраци от всякога. Стандартната двойна леглото просто не е достатъчно голям, за двама души, за да спят спокойно, така че дори и относително малкия скок до цар размер се прави разлика в качеството на съня, можете да получите. Ако имате стая и бюджета, отиде за superking – тя не само ще ви даде много пространство, за да пренощувате, а той е перфектен за неделя сутрин с документите, или легло пълно с деца.
Матрак Next Day е може би най-големият матрак Superstore в интернет. Продажба на широка гама от матраци от водещи производители, ние можем да предложим качествени матраци на фантастични цени. Следващата ни услуга ден доставката е безплатна или, ако предпочитате, можете да изберете свой собствен дата на доставка. Ние дори може да гарантира доставка